Enkelt, smidigt och kostnadseffektivt.

 

Nordecta
Nordecta
Entreprenad, svetsare, svetsning

Om Nordecta

När ni hyr personal står vi för kostnader som lön, sociala kostnader, semesterersättning och arbetskläder. Vi har arbetsgivaransvaret för den uthyrda personalen. Att hyra personal betyder att ni gör det enkelt för er och sparar tid. Vi hjälper er att tillsätta en vakans under en kortare eller längre period.

Många företagare har behov av personal men vågar inte riktigt ta steget att anställa själva. Vi hjälper er att tillsätta en vakans under en kortare eller längre tid och tid är dyrbar, det vet alla företagare. Våra medarbetare kan vara snabbt på plats och dom har självklart den kompetens och erfarenhet som du som kund efterfrågar. Alla har enhetlig arbetsklädsel och är givetvis försäkrade. Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt, kortvarigt, eller längre behov. Inget företag är något annat likt. Ni kanske står inför ett generationsskifte eller inför en expansion.

Vi ser till våra kunders behov, allt för att vara säkra på att rätt personal hamnar på rätt ställe. Att hyra eller rekrytera personal genom ett bemanningsföretag är ett enkelt och smart sätt att täcka upp för föräldraledighet, sjukdom, tillfälliga arbetstoppar och vakanser. På så sätt kan ditt företag växa utan att de fasta kostnaderna gör det. Vi har många medarbetare med varierad kompetens och tack vare en ständigt pågående rekryteringsprocess kan vi snabbt , enkelt, och kostnadseffektivt erbjuda våra kunder rätt kompetens.

Som arbetsgivare har man tagit på sig att skapa ett arbetstillfälle för en anställd och när man sedan av olika skäl inte kan fylla de skorna längre är det en mardröm. Man oroar sig inte bara för företagets framtid utan också för den anställdes.

Det är där vi på Nordecta AB kommer in i bilden.

Fördelar med att hyra personal:

  • Du slipper personalansvaret.
  • Du kan få hjälp under arbetstoppar.
  • Du slipper sjukfrånvaro.
  • Du kan byta ut personer som inte fungerar i jobbet mycket lättare.
  • Du kan testa personal längre och kanske anställa dem senare.
  • Du kan få olika kompetenser till företaget snabbt beroende på vad du behöver just nu.
  • Du kan spara tid och pengar. Ofta är det billigare att hyra personal än att anställa.
  • Nordecta AB blir ansvariga för allt. Det enda du behöver göra är att betala timpriset. Du slipper sköta löner och pappersarbetet som en anställd innebär.

Våra ledord är : Enkelt, Smidigt, Och Kostnadseffektivt.
Du som arbetsgivare ska kunna pröva oss och ha ett billigt alternativ till anställning.